Schildersbedrijf voor oudbouwbeste prijs schildersbedrijf waardering

Oudbouw of renovatie schilderwerk is gewoon vakmanschap en kennis van moderne producten in relatie tot oude materialen, welke weer specifiek zijn voor lokale Zwolse oudbouw (o.a. houtsoorten). Zwolle heeft in de oudbouw echt zijn eigen kenmerken en materialen die niet altijd zijn te vergelijken zijn met andere steden. Als Zwolse schilders kennen wij de stad Zwolle en de gebouwen!

Schilderen in de binnenstad van Zwolle is vaak schilderen over oud schilderwerk. Bij de meeste meer dan 100 jaar oude panden in de binnenstad van Zwolle (of Apeldoorn) zijn vaak de oorspronkelijke oud (Amerikaans) grenen kozijnen, daklijsten, deuren en sierlijsten nog aanwezig. Ook het oude stucwerk is in de meeste gevallen nog aanwezig.

sikkens verf door voordeeelschilderBij onderhoudsschilderwerk wordt van de uitvoerende schilder een bepaalde ervaring, vakmanschap en kijk op dit soort gebouwen gevraagd. De bouwmaterialen en ondergrond zijn anders dan bij naoorlogse bouw en de onderste verflagen zijn soms meerdere decennia gelden aangebracht. Moeten deze verwijderd worden of juist niet, en welke verf past over welk bestaand intact verfsysteem? Wij bieden vakmanschap en een ruime ervaring op het gebied van onderhoud en schilderwerk aan oude panden.

Het restaureren van de ondergrond en vakkundig verwijderen van oude verlagen met speciaal gereedschap is soms noodzakelijk, maar vaak ook niet. In ieder geval heeft het schilderen en onderhoud van deze oude monumentale panden een heel andere aanpak en worden andere materialen gebruikt dan bij het schilderen van nieuwbouw of in het algemeen naoorlogse bouw.

detail oud grenen hout of amerikaans grenen van vooroorlogse woning in zwolle
Voordeel schildersbedrijf Stadshagen heeft ruime ervaring in het schilderen en onderhoud van oude binnenstadspanden. Wij zijn een van de betere onderhoudsschilders voor oudbouw in Zwolle.

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u. Bel ons op 06 26973354.

Wij proberen aanvragen via het formulier hieronder dezelfde dag te beantwoorden, of anders de eerstvolgende werkdag.
Uw naam(*)
Please type your full name.
E-mail(*)
Invalid email address.
Telefoon(*)
Ongeldige invoer
Woonplaats(*)
Ongeldige invoer
Bericht
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

schildersbedrijf stadshagen