Voordeel schildersbedrijf

schilderen van oude laklagenVoordeelschilder in de praktijk. Het betreft hier het 'groot ondehoud' van het schilderwerk en verfkleur verandering van een woning in de Apeldoornse wijk 'de Parken'.

De opdracht was het overschilderen van de donkere transparante teak kleurlak met een lichte kleur in dekkende verf. Hierbij is het belangrijk dat de verfsystemen op elkaar aansluiten omdat verschillende soorten verf verschillende eigenschappen kunnen hebben en daarom niet altijd goed bij elkaar passen of over elkaar heen kunnen.

Op deze schildersklus is gekozen voor een 1-pot systeem verf van Wijzonol (Wijzonol dekkend halfglans)

Schildersbedrijf in Apeldoorn

Bij dit groot onderhoud betrof het voor een groot deel verwijderen van de oude wijzonol transparante laklagen, het repareren van glas en kit-naden, vervangen stopverfranden, houtrotherstel, plamuren, geheel overgronden en afschilderen in een lichte dekkende kleur.

Woont u in de regio Zwolle Apeldoorn en is uw woning toe aan groot ondehoud of wilt u de kleur van het buitenschilderwerk veranderen, of wilt u een (verf)technisch advies over de mogelijkheden? Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of een afspraak in te plannen. U kunt ons bellen of u kunt het online contactformulier hieronder gebruiken.

De voordeelschilder biedt als schildersbedrijf de zekerheid over vakkundigheid en betrouwbaarheid tegen een concurrerende prijs.


Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u. Bel ons op 06 26973354.

Wij proberen aanvragen via het formulier hieronder dezelfde dag te beantwoorden, of anders de eerstvolgende werkdag.
Uw naam(*)
Please type your full name.
E-mail(*)
Invalid email address.
Telefoon(*)
Ongeldige invoer
Woonplaats(*)
Ongeldige invoer
Bericht
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
telefoonnummer 06 schildersbedrijf voordeelschilde
schildersbedrijf stadshagen