voorbeeld voorbewerking garagedeurRenovatie garagedeur

Het is bij een metalen garage deur belangrijk dat een goede primer wordt gebruikt voor er geschilderd wordt. Na de voorbehandeling kan de deur worden afgeschilderd met een gewone alkydverf.

Het schilderen van metalen en vaak verzinkte garagedeuren vereist een speciale voorbehandeling om een goede hechting van de verf en een duurzaam resultaat krijgen. Een slechte voorbewerking en reiniging/ ontvetting van de ondergrond kan onthechting van de verflaag veroorzaken.

Een goede hechtprimer vinden wij bijvoorbeeld 'südwest all-grund', dit is een oplosmiddelhoudende universele roestwerende primer voor o.a. ijzer, staal, verzinkt staal, koper, kunststof, aluminium. Deze primer heeft een korte droogtijd waardoor er gegrond en geschilderd kan worden in één dag.

Deze universele grond en hechtprimer voor metaal (metalen verzinkte deuren) en kunststoffen en is goed overschilderbaar met alle soorten aflak verf. De primer wordt pas aangebracht op de ondergrond na een grondige voorbereiding en reiniging (stralen en/of opschuren metalen ondergrond).

Regio Overijssel Gelderland schildersbedrijf

Ook het schilderen van garages valt onder het lage BTW (omzetbelasting) tarief mits de garage (ook schuren of andere aan- en uitbouwen) op hetzelfde perceel als de woning ligt (lees meer...). Voordeel schildersbedrijf Stadshagen (shsw) is gevestigd in Zwolle en voert schilderwerk uit in de regio Overijssel en Gelderland.

  • a-garagedeur
  • b-garagedeur
  • c-garagedeur
  • d-garagedeur

Schilder nodig in de regio Zwolle - Apeldoorn? Wij bieden zekerheid over vakkundigheid en betrouwbaarheid en een goede prijs!


Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u. Bel ons op 06 26973354.

Wij proberen aanvragen via het formulier hieronder dezelfde dag te beantwoorden, of anders de eerstvolgende werkdag.
Uw naam(*)
Please type your full name.
E-mail(*)
Invalid email address.
Telefoon(*)
Ongeldige invoer
Woonplaats(*)
Ongeldige invoer
Bericht
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
telefoonnummer schildersbedrijf
schildersbedrijf stadshagen