Onderhoudsschilder Overijssel

woning net geschilderd in de wijk de maten apeldoornBuitenschilderwerk en woningonderhoud in de Apeldoornse wijk 'de Maten'. De Maten is een woonwijk gebouwd midden jaren 70 met veel (gevel-) timmerwerk. De huizen staan niet bekend om de kwaliteit van het gebruikte hout en bij dit type huis is houtrot een veel voorkomend probleem, met name wanneer sprake is van achterstallig onderhoud.

Woning onderhoud is in het algemeen noodzakelijk om een huis zijn waarde te laten behouden. Uitstellen van het onderhoud op schilderwerk (om op de schilder te besparen) kan leiden tot veel hogere kosten. Periodiek onderhoud van het schilderwerk is met name bij dit type huis van groot belang om niet voor grote houtrot reparaties te komen staan.

De verf en kleur

Bij deze opdracht is gekozen voor het schilderen van het houtbeschot/ geveltimmerwerk met de vochtregulerende systeemverf Sikkens Rubbol EPS plus (kleur 'van Dijk's bruin' uit de Boonstoppel kleurenwaaier) met een onderhoudscyclus van gemiddeld 4 jaar.

nieuwe rubbol eps verfpot De raamkozijnen en deuren en deurposten zijn geschilderd met Sikkens Rubbol SB welke een onderhoudscyclus van doorgaans 7 jaar heeft.

Ons advies is om bij dit type huis het geveltimmerwerk na maximaal 4 jaar geheel te schilderen en het overige schilderwerk te controleren en mogelijk plaatselijk of geheel mee te schilderen.

SHSW: Voordeelschilder Vastgoed Onderhoud Schilders voor de regio Zwolle Apeldoorn.


Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u. Bel ons op 06 26973354.

Wij proberen aanvragen via het formulier hieronder dezelfde dag te beantwoorden, of anders de eerstvolgende werkdag.
Uw naam(*)
Please type your full name.
E-mail(*)
Invalid email address.
Telefoon(*)
Ongeldige invoer
Woonplaats(*)
Ongeldige invoer
Bericht
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

mobiele telefoonnummer van de voordeelschilder
schildersbedrijf stadshagen