Traditioneel onderhoud van het schilderwerk

stopverfrand insnijden raamkozijn met enkel glasHet schilderen van uw kostbaarste bezit laat u beter over aan de beste onderhoudsschilder. Wij zijn goed en voorzien met zorg en op professionele wijze uw gebouw van een nieuwe verflaag en zorgen dat alle onderdelen langdurig beschermd zijn tegen corrosie en weersinvloeden.

Waar letten wij op

Open kitnaden tussen het glas en het kozijn/ glaslatten of tussen voegen en aansluitnaden van houtdelen is één van de meest voorkomende oorzaken van houtrot bij bestaande panden. Een scheurtje of openstaande naad in glaskit of stopverf (bij enkel glas) is niet iets dat bij een oppervlakkige controle direct opvalt maar veroorzaakt door de inwatering na verloop van tijd wel houtrot. Dit gebrek in het schilderwerk wordt vaak pas zichtbaar als de houtrot van binnenuit naar buiten komt en dan is vaak al een heel kozijndeel onherstelbaar aangetast.

Tijdig periodiek onderhoud voorkomt houtrot

Door het schilderwerk van uw vastgoed goed en regelmatig te onderhouden, en indien nodig stopverf of glaskit te vervangen, kunt u houtrot en dit soort (vocht-) schade aan raamkozijnen en deuren voorkomen. Het uitstellen van onderhoud aan het schilderwerk om op kosten te besparen kan leiden tot veel hogere kosten en dure reparatiewerkzaamheden van het hout en geveltimmerwerk aan uw pand.

Als voordeel vakschildersbedrijf zijn wij in staat om het onderhoud schilderwerk ook periodiek voor u te verzorgen. Voor advies en informatie kunt u contact met ons opnemen.

plamuren, vaste hand van de schilder

Beste Prijs Schilder

Voordeel Schilder schildersbedrijf is één van de betere schildersbedrijven in de regio.

Contact: 06 269 73354


schildersbedrijf stadshagen