Schilderen met hoogwerker in Stadshagen

voordeelschilder huis schilderen met ladder in de Zwolse wijk stadshagenHet hogere schilderwerk aan een gebouw kan worden uitgevoerd met een ladder, steiger, of hoogwerker.

Met hoogwerker in Zwolle

Bij het normale onderhoud van het schilderwerk (opschuren, reinigen, afschilderen) aan onderdelen van een gebouw, zoals dakkapellen en daklijsten, boven de 7.5 meter is het gebruik van een steiger of hoogwerker vaak een goede en veilige methode.

Schilderen met een hoogwerker is in het algemeen duurder door het gebruik en kosten van een hoogwerker. De huur van een hoogwerker komt voor een dag al snel op 150 euro exclusief btw.

Schilderen met ladder in Zwolle

Bij normaal kortdurende onderhoudsschilderwerk aan woon of winkelpanden tot 7.5 meter (stahoogte) is een ladder toegestaan maar hierbij geldt als uitgangspunt dat het gebruik van een ladder zoveel mogelijk moet worden beperkt (bron Europese richtlijn ‘Werken op hoogte’).

Bij meer arbeidsintensieve werkzaamheden op hoogte (dus de niet korte klussen) is een ladder toegestaan als er geen veiliger alternatief is, zoals een steiger of hoogwerker.

Het gaat bij werken op hoogte altijd om de veiligheid en de kans op ongelukken en val incidenten te voorkomen en om dit te beperken moeten alternatieven voor het gebruik van een ladder worden overwogen. Om operationele en economische reden kan een ladder gebruikt worden voor korte schildersklussen of kortdurende onderhoudswerkzaamheden op hoogte (normale niet arbeidsintensieve onderhoud schilderwerk).

Met (bouw)steiger in Zwolle

Voor arbeidsintensief onderhoudsschilderwerk aan kozijnen, ramen en dakgoten en kapellen op hoogte (boven de 2,5 meter) moet door de schilder in de meeste gevallen een (rol)steiger worden gebruikt.

SHSW schildersbedrijf aan het werk in Stadshagen met rol-steiger

Schildersbedrijf Stadshagen

Wilt u advies wat in uw specifieke situatie de beste en voordeligste oplossing is, of wilt u een vrijblijvende prijsopgaaf voor het schilderwerk aan uw woning in Stadshagen? U kunt ons altijd bellen voor een afspraak of advies op 062 697 3354, u kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.


Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u. Bel ons op 06 26973354.

Wij proberen aanvragen via het formulier hieronder dezelfde dag te beantwoorden, of anders de eerstvolgende werkdag.
Uw naam(*)
Please type your full name.
E-mail(*)
Invalid email address.
Telefoon(*)
Ongeldige invoer
Woonplaats(*)
Ongeldige invoer
Bericht
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

schildersbedrijf stadshagen