Restauratie van oud schilderwerk.

Renovatie schilder in Zwolle en regio

schilders aan het werk met steigerOudbouw of renovatie schilderwerk is gewoon ervaring, vakmanschap en kennis van moderne producten in relatie tot oude materialen, welke weer specifiek zijn voor de lokale Overijsselse oudbouw (o.a. houtsoorten).

Zwolle en regio heeft in de oudbouw echt zijn eigen bouwkenmerken en materialen die niet altijd zijn te vergelijken zijn met andere steden. Het plaatje hiernaast betrof het binnen en buiten schilderwerk en restauratie van een binnenstadspand in de regio in samenwerking met bouwbedrijf de Jong.

Schilderen van oude panden is veel meer dan alleen een verflaag aanbrengen.

Het gaat bij oudbouw om de juiste materiaal keuze, maar nog meer om de voorbewerking van de ondergrond welke door de jaren heen al vaak is geschilderd op verschillende manieren en met verschillende materialen. Bij onderhoud van oud schilderwerk is de ervaring en vakmanschap van de uitvoerende schilder van belang om de relatie tussen oude verfproducten en nieuwe materialen verftechnisch goed en vakkundig op te lossen.

Een onderhoudsschilder die hoofdzakelijk in de nieuwbouw actief is kan nog wel eens onnodig adviseren aangetaste houtdelen in geheel te vervangen terwijl dit oude hout (bijvoorbeeld oud Amerikaans grenen) vaak erg sterk en duurzaam is en daarom meestal nog prima te restaureren is, of hij kan adviseren alle oude verflagen af te branden terwijl dit veel meer werk is en vaak niet nodig is en het schilderwerk er vaak niet duurzamer op maakt.

schilderwerk dakgoot jaren 30 woning

Voordeel Schilder SHSW stadshagen is beoordeeld als beste prijs kwaliteit schildersbedrijf voor de regio Overijssel en heeft een klanttevredenheidsscore van 100% en een 4.5 uit 5 sterren kwaliteitsbeoordeling (beste prijs schilder).


Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u. Bel ons op 06 26973354.

Wij proberen aanvragen via het formulier hieronder dezelfde dag te beantwoorden, of anders de eerstvolgende werkdag.
Uw naam(*)
Please type your full name.
E-mail(*)
Invalid email address.
Telefoon(*)
Ongeldige invoer
Woonplaats(*)
Ongeldige invoer
Bericht
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

telefoonnummer schildersbedrijf
schildersbedrijf stadshagen