SHSW voordeelschilder

4.5 sterren klant beoordelingsscore

Voordeur in klassieke kleuren

Vaak worden (voor-) deuren geschilderd met een schuim of vilt lakroller, maar om een echt ouderwets strak resultaat te krijgen wordt de voordeur met een mooie hoogglans verf en met een grote kwast geschilderd. Dit is niet echt te adviseren voor doe-het-zelvers omdat dit veel moeilijker is dan met een lakroller en het vereist een mate van ervaring en een goed gevoel voor de verf.

Het is belangrijk dat bij het schilderen van een groot oppervlakte met een kwast de verf een goede dekking en mooie vloei heeft en gelijkmatig en in één keer goed wordt aangebracht.

geschilderde voordeur, donker groen

Rollen of kwasten

Een andere makkelijker techniek is het aanbrengen van de verf met een vilt roller om een goede verdeling te krijgen van de verf en dan met een brede kwast de verf met weinig kracht van boven naar beneden na te strijken. Dit moet wel snel gebeuren, voordat de verf begint aan te drogen. Een nadeel van het aanbrengen van de verf met een vilt (mohair) lakroller kan zijn dat deze kleine pluisjes/ vuiltjes in de verlaag achterlaat en dit soms een sinaasappel effect geeft.

Verf kleur grachtengroen

Deze voordeur betrof het onderhoud van een woning in Apeldoorn en is geschilderd met Sikkens verf Rubbol SB in de kleuren 'grachtengroen' kleurnummer QO.05.10 en standwit uit de boonstoppel verfkleuren waaier.

SHSW: Voordeelschilder Vastgoed Onderhoud Schilders voor de regio Zwolle Apeldoorn.

geschilderde voordeur, donker groen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u. Bel ons op 06 26973354.

Wij proberen aanvragen via het formulier hieronder dezelfde dag te beantwoorden, of anders de eerstvolgende werkdag.
Uw naam(*)
Please type your full name.
E-mail(*)
Invalid email address.
Telefoon(*)
Ongeldige invoer
Woonplaats(*)
Ongeldige invoer
Bericht
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
schildersbedrijf stadshagen