Schildersbedrijf in Stadshagen.

Schilders in Zwolle

voordeur schilderen wijk stadshagen zwolleDe meeste huizen in de Zwolse wijk Stadshagen zijn recent gebouwd en daarom meestal nog geschilderd met een dekkende vochtregulerende verf (bijvoorbeeld Sigma Schakelverf, Rubbol EPS van Sikkens, Wijzonol systeemverf of een vergelijkbaar verfproduct).

Door de werking en vochthuishouding in nieuwbouw woningen en nieuwe materialen (hout, geschilderde kozijnen en deuren) is dit type 1-pot systeemverf vaak een goede keuze. Deze verf heeft een onderhoudscyclus van doorgaans 4 tot maximaal 5 jaar.

Onderhoud schilderwerk nieuwbouw

Het eerste onderhoud van het schilderwerk bestaat meestal uit het reinigen en opschuren van de ondergrond, het eventueel herstellen van kleine gebreken en het geheel overschilderen. Wanneer dit tijdig gebeurd is dit minder arbeidsintensief en zijn er lagere kosten dan bij uitgesteld onderhoud van het schilderwerk. Ook bij nieuwbouw woningen in Stadshagen komen wij vaak beginnend houtrot tegen in de kozijn hoeken en bij aansluitvoegen tussen houtdelen.

Door de gebruikte verf en houtsoort valt dit beginnend houtrot vaak niet direct op.

Neem tijdig contact op met de schilder

sikkens verf sb logoIs uw woning geschilderd met een systeemverf en is het schilderwerk toe aan een eerste onderhoudsbeurt dan is het vaak mogelijk om te kiezen voor een verfproduct van hetzelfde merk en passend over het bestaande verfsysteem maar met een langere levensduur en onderhoudscyclus.

Zoekt u een onderhoudsschilder en wilt u één van de betere schilders in Zwolle? Neem dan contact met ons op, of telefonisch op 062 697 3354, of gebruik het contact-formulier hieronder. Wij zijn goed!


voordeelschilder shsw stadshagen aan het werk in zwolle

Lees ook:


Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u. Bel ons op 06 26973354.

Wij proberen aanvragen via het formulier hieronder dezelfde dag te beantwoorden, of anders de eerstvolgende werkdag.
Uw naam(*)
Please type your full name.
E-mail(*)
Invalid email address.
Telefoon(*)
Ongeldige invoer
Woonplaats(*)
Ongeldige invoer
Bericht
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Beste Prijs Schilder

Voordeel Schilder schildersbedrijf is één van de betere schildersbedrijven in de regio.

Contact: 06 269 73354


schildersbedrijf stadshagen