logo schildersbedrijf stadshagen zwolle

Betere binnenschilder in Zwolle

SHSW binnenschilderwerk

Schilder voor wand, plafond, trap, kozijnen en deuren

De meest voorkomende binnen schilderwerkzaamheden die wij uitvoeren zijn traditioneel sauswerk van behandelde en onbehandelde muren en plafonds, glasvezel en normaal behang plakken, schilderen van kozijnen, trappen en deuren. Neem contact met ons op voor een offerte binnenschilderwerk.

De prijs voor sauswerk (door schildersbedrijf Stadshagen in Zwolle) is afhankelijk van de ondergrond (glad of structuur) en noodzakelijke voorbereiding (moet de ondergrond eerst gerepareerd of geëgaliseerd worden, is een hechtlaag of voorstrijken noodzakelijk, is 1 laag voldoende of moeten er 2 lagen muurverf worden aangebracht voor een goede dekking). De gemiddelde meterprijs is ook afhankelijk van de ruimtes en grootte van de te schilderen wanden en plafonds. Is er veel afplakwerk van ramen, kozijnen, deuren, keukenonderdelen, etc, en bijvoorbeeld meerdere kleine oppervlaktes zijn arbeidsintensiever dan één grote wand met eenzelfde oppervlakte.

De prijs voor traditioneel latex muurverf rollen (met vachtroller aanbrengen) begint bij 4.50 euro per vierkante meter (all-in) en kan oplopen in prijs afhankelijk ondergrond, noodzakelijke voorbereiding en aantal lagen, maar ook kwaliteit en duurzaamheidseisen aan muurverf zijn bepalend voor de vierkante meter prijs van sauswerk.

voorbeeld geschilderde muren in nieuwbouw woning stadshagen Zwolle

Het latex spuiten van muurverf op wanden en plafonds.

Door binnenschilder SHSW Stadshagen (Zwolle)

Voor spuitwerk wordt hoofdzakelijk gekozen als er muurverf op grote oppervlaktes moet worden aangebracht en de ruimtes leeg zijn. Ook kan gekozen worden voor spuitwerk op basis van de ondergrond, zoals wanden en plafonds afgewerkt met een open structuur, zoals (spuit)spac wat erg moeilijk egaal te rollen is.

Spuitwerk is zeker niet altijd beter en bij onderhoud in de particuliere sector wordt vaak gewerkt met rollers. Moderne rollers in combinatie met een goede muurverf geeft altijd een mooi en strak resultaat!

Hieronder een plafond renovatie door voordeelschildersbedrijf Stadshagen (Zwolle)

voorbeeld plafond schilderwerk sauzen


Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u. Bel ons op 06 26973354.

Wij proberen aanvragen via het formulier hieronder dezelfde dag te beantwoorden, of anders de eerstvolgende werkdag.
Uw naam(*)
Please type your full name.
E-mail(*)
Invalid email address.
Telefoon(*)
Ongeldige invoer
Woonplaats(*)
Ongeldige invoer
Bericht
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
schildersbedrijf stadshagen